Saturday, December 12, 2009

mp??..dp??..bes ke jalan2 kat situ??


aku pon x tau la...
kat melaka ni nak lepak mane lgi..
smentara mnuggu jusco yg hmpir siap..
aku lpak mahkota parade ngan dataran pahlawan je la...
tu je la...tpi bes gak lepak sane ngan mmbe2..
da jadi cam rumah kedua lak tmpat ni hahaha...






dah jadi kbiasan aku akan menapak dari rumah aku ke jalan utama...
untk smpai ke prhentian bas...pnat wo...
da mcam sput babi da...hahaha...
tggu bas pnye la lme...tpi ble bas da smpai...
ambek ko...bkan men brok lgi...
tensyen aku...arghhh.....mmbe pnye psal...aku naik je la...
trenjut enjut aku...kat dlam bas tu
da macm aniza idris da...hahaha





pling lega la ble da smpai mc(melaka sentral)....
smentara aku mnuggu kwan aku yg jnji pkul 11 ...pkul 2 baru smpai...
aku gi mkan jap...peh dpat jgak aku isi prut aku ni...daripada pagi x mkan...
dak jong ar...dtang pagi2...org tgh tido plak tu...brengset!!
korg prasan x skunk ni air da nek harga...bengkek aku.....mnum sirap ngan teh ais je da tge inggit,,,ni msti kes gula naek harga ni...aku syorkan pasni x yah buat air pkai gula...guna santan sudah...hahaha






pastu aku grak gi mp...argghhh...
tension aku...mp x siap lagi...ape lagi... aku pon grak ar gi dp....
bdak2 ni plak ajk aku gi tgok wyang kat carrefour...peh...
pnat nk mmpos...alang2 nak pi carrefour...
aku lalu ar kat pdang dp tu...bdak2 ni aku tgok da mcam monyet da...
brlari lari la...mlompat lompat la...da mcam berok sekor2...
hahaha









niat hati nak tgok ninja asasin...yg rain hujan blakon tu..haha....
tpi bdak2 ni ajk tgok myspy....aku igt x bes....skali...klaka nak mmpos cter tu...
nak ptus urat kaberator rxz esofagus aku...hahaha....da la sjuk nak mmpos dalm tu cam nk trkencing ...tpi aku thn je la...terasa mcam nk pkai pampers je time tu....
pastu pi men boling jap kat mp....aku x phm cmne org len bley buat strike...
lame la jgak lepak kat tmpat boling tu...da smpai nak muntah aku...aku klu men boling msti pkai bola 9...klu xde bola tu mmg aku ranapkan tmpat boling tu..haha













aku tgok jam pasir aku mnunjukkan pkul 5...mase untk aku chaw...kang blek lmbat2 bkan ade bas pon..nk tggu bas pnye la lame....aku pi lepak kat pdang dp jap...
bak kate membe aku nak tggu awan mndung kat pdang tu ...si bodoh...aku tggu pnye tggu x de pon awan mendung...aku pon jdi si bodo pi lyan org gler tu...hahaha..










on da way nk pi ambek bas tu....bdak 2 ni sruh dduk plak kat tgga tepi pdang tu...aku x pham btol ngan prangai diorg ni....dasarkan plik je..tdi iye iye nak balek.....tpi yg bes tu aku jmpe ngan bot dua alam kat jln raye dpan tgga yg aku lpak tu...da mcam katak ngan charmender dah...hahaha






lpas tgok mnatang tu aku decide aku nak blek...mmpos ar sme bdak2 ni..nk blek ke xnak..akhirnye diorg follow gak aku...smpai kat mc lak...bas aku bkan men lame gi nk dtag..aku lepak ngan diorg kat platform no.8..port bese..mcam2 hal gak ktorang mgomel.....psal kawin ,study, overseas ngan ntah pape lgi tjuk yg ngarut...hahaha...btw..lastly...smpai gak bas aku..yippi...dpat gak aku balek...smpai rmah kol 7 lbih...sehari suntuk mrayau....bes gler...wlupon kwan2 aku nyer otak ok sket je daripada marilyn manson...tpi ngan diorg la pling sdap lpak...hahaha...thankz guyz....chowz dulu.. adiossa...

2 comments:

hajah jongang said...

weh,aku tgk kwn kwn kau sumer mcm budak budak form1 form 2 .. kau jer mcm eksyen lebih mcm bdk besar ..hahahhaa

chuckya zaraki kenpachi said...

tau xper...
hahahaha...
aku pon x tau cmne diorg ley jdi kcik2...hahah

Post a Comment