Thursday, December 10, 2009

cuti ??tragedi??klaka??..haha

arghhhh.....release sket tension aku...
hahha...lpas gi pd ni ...ade gak prob aku yg da setel...
bes gak dpt lepak ngan sedare syok wo....

aku klu pntai ni aku x mnat sgat tpi klu dpat...
mndi kat swimming pool yg masyuk tu...huhuhu...
mcam2 skil bley buat...hahaha
gaya bruang mgawan,ktak ngandung,n dugong berendam...hahah










pastu ape lagi....
da pnat2 kitorg lepak apartmen...
da sedap lepak2...
aku tringin plak men tennis...
tpi dier pnyer gate lak kunci...
nseb bek ader uncle ni gitau yg klu nk men tenis kna minx
kunci kat depan....dah tu...
nk minx kunci die pnye la lame...
arghhhhhhh....
tpi nseb bek dpat gak kncinyer..










slepas beberapa lama brhempas pulas...
dan tanpa mmikirkan mase depn...
aku pon ape lagi..
aku sarung 'converse'abg aku n aku trus ambik raket ngan bola gi serang ...
court tennis tu...
peh..
ssah gak doe men tennis ni...
aku igat snag la kan...
trkeluar taik hjau aku die nyer ssah...
hahhaa
mlamnyer...
aku x tido kot...
lyan ps cuan aku...
smpai ke pagi...
tpi bgos gak ...
mlam tu aku dpat mkan pizza megi...
hahaha...pes time kot aku mkan mnatang tu...
mkan ngan mayonis ...
peh..sdap tu..
hahaha...


esoknya aku bgun awal ngan smagat....hahaha...
yela arini dah nak blek da..
tpi sblom pape ...aku ngan dua orag spupu aku...gi naik tgkat tjuh,,,
hahaha...shh...rhsie...yg x ley blah tu..
time aku nak trun aku nmpak tge ekor mat salleh ni kluar dri lif...
yg xleh bla tu...die pkai suar spender je...diorg wat slambe rock je..haha...
sdare aku cpat2 ambek gmba diorg...mhal tu gmba diorg...
bley msuk playboy..ntah dier prasan ke x...haha
buat adek2 kat luar sane...don't try this at home..in the toilet ok...hihihi






aku trun cpat2 smbil trgelak...hahaha
n then kitorg kmas2...msuk kan brg2 kat dlam kete msing2...
da nk blek da...
bnyak knangan kot kat tmpat ni...
syg lak nak blik...haha.
dlam prjalnan aku tido je...
aku tau2 da smpai umh nenek aku...
spupu2 aku sumer bntai dgkur kat umah nnek eku...
da mcam ikan paus hnyut da aku tgok sekor2...
haha...
btw...
ni la prcutian aku...
amcam bes x ...
hihih...
bnyak lgi cter...
tpi aku x smpat nk tulis la...
k ar ...
assalamualaikum..

3 comments:

Anonymous said...

ko suke2 je letak gmbo mat saleh uh..
die sman ko nanti..
ha bru padan ngn muke ko yg
hitam tuh..
huahaha-k long yg sweet-

chuckya zaraki kenpachi said...

bodo nyer kak long...
sgal...
haha

MoOnEy said...

hahaha..
sweet + hepi fmly...


so noti yer, awww...

Post a Comment