Saturday, March 12, 2011

sepak die!!!!!

maka,arakian,al kisah,al-kuliyyah,almond london.....ehh??
hahaha...panjang plak pembuka cerita aku ni...
anyway....mestila panjang...coz da lame aku x menaip tentang cerita si sudin ni kan...he3

ok2.....maka tersebutlah kisah....
sudin menyertai pasukan bola sepak sekolah nye dalam peringkat zon 16 akta kurungan yakni kawasan bukit cina..kuang3

walaupun tejebak dlam kumpulan yg agak maut...
tapi nak wat cmne...nasib badan......
nilah senarai sistem ahli yang mnyertai:

1.Sekolah Menengah Kebangsaan Tinggi Melaka
2.Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Sultan Muhammad
3.Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Teja
4.Sekolah Menengah Kebangsaan Tun Mutahir
5.Sekolah Menengah Kebangsaan Teknik Bukit Piatu
6.Sekolah Menengah Kebangsaan stamford Bridge
7.Sekolah Menengah Kebangssan Old Trafford

ha .....amcam kencang x??
kebanyakannya bekas2 champion tu
walaupun begitu pun ...mari kite saksikan keputusan juri hakim,,,ha3

sekolah sudin 1-0 smk tinggi melaka

sekolah sudin 0-2 teknik bukit piatu

sekolah sudin 2-0 smk tun mutahir

sekolah sudin 0-1 smk tun teja

keputusan bersama dua sekolah lagi tidak dapat dimaklumkan kerana masalah peribadi..jeng3
walaupun si sudin tidak layak untuk ke peringkat sterusnya
macam2 tau si sudin ni dapat....
selain daripada peluh yang meleleh dan mencurah ke ladang gandum
die gak blaja something
yakni die skunk paham ape itu erti
percaye kan kwan die..
wlaupun steruk mne kwan kite tu maen
x kre la maen bola ke,maen football ke,main soccer ke...
jgn maki2 or slah kan die ..
tapi same2 kite berusaha untuk berjaya...betol x?????
hahahahahahaha

dengan coach yg paling best kat dlam dunia la...


on da way dalam bas


menunggu gilran di stage


pom2 girl...hahaaha..
nyah2 sume ni...

:Pthanx to coach , school ,team2 rakaman...eh?...team mate...
yg berhempas pulas dalam permainan ni...
kami da buat yg terbaik !!!!
and x lupe kepada ball picker a.k.a budak milo...
khidmat anda amat dikanangi...hahaha









2 comments:

cik chopu said...

hadoi, teringat masa skolah rendah lawan bola dengan team lelaki. memang kena pijak la en. apedaa

chuckya said...

yg hangpa pi men ngan team laki tu watpe...
bek men ngan team orang2 tua....
confirm...diorg yg kna pijak...
dajjal x??
hahahahha

Post a Comment