Sunday, December 26, 2010

Yang ni "Cuan" kawen plak..hi3


hello hello hello..
he3..amcam ok x renovate yg aku buat kat blog sayang aku ni...he3

ok2..xmoh buang mase lagi..
dengan segala hormatnye tajuk dia atas adalah drujuk..kuang3

dengan bertemakan warna ungu
majlis kahwin pak cik aku diadakan di teratak nenda
yang terletak di KG Batang Tiga Timur Melaka...

specialnye majlis ni...
semua pekerja dwjibkan mmakai topi koboi
aiseimen da mcam zaman jurassic da..eh zaman koboi
ni sume sudin la pnye idea..ha3
ok2...kte zoom in gmba wktu majlis k!!

sehari sbelom majlis yang mnyeksakan..hi3:


berlegar-legar di tempat memasak..hi3

time ni tgah rebus teloq...
aku baru tau kna masok kan sket beras kat dalam periuk tu time mrebus teloq

jaga2 encik....he3...
bile beras yg drebus ngan telor tu da msak...
maknenye kite da boleh angkat la teloq tu...


time ni lak pak ngah aku tgh rebus segala macam perkakas yang ade kat dalam badan lembu


antara keje wajib time keje kawin ni ape lagi...
cuci ayam la...


semangat btol orang2 lame buat keje..he3
lame bkan sebarang lame..
lame diimport dari indiana..ha3


bab mmtong lmbu lak aku x ambek port
aku serahkan kepada yg pakar..he3


lagi2 nak mmotong bnda ni
lagi la aku x sggup...
kpade yang mabok laut
dharapkan gmba ini tdak mengganggu emosi anda...he3

yang ni plak bhgian gadis2 untuk buat kerja..he3


ni pon bhagian gadis2 nye keje k

pak cik aku yang sorang ni lak..
dari pagi sampai ke petang x abes2 ngan repair tandas die...
haish!!!

ok2...sekarang waktu hari bersanding pulak:


pnye la lame nak siapkan pgantin lelaki ni...mcam2 krenah...ha3
naseb bek la pakcik aku.....klu x....jeng3
eh jap2 sjak ble aku jadi mak andam ni?
boleh cas lebih ni...ha3


pengantin pompuan pon bersiap jgak


time ni da abes siap ni...tggu nak berarak je ni


nak djadikkan cerita...rombongan pon sampai ke rumah pengantin lelaki


tengah sedap aku a.k.a PA pengantin berbual ...
tibe-tibe..


datang pulak sorang mamt ni bersilat depan aku
1st time aku jmpe koboi bersilat ni...ha3
aku pon ape lagi....ikutkan ati mmg nak je aku bedal mmat ni
tapi nak wat cmne...hari mulia majlis mulia ni xbek bergaduh

p/s:cerita di atas hanya rekaan semata-mata...ha3


aiseimen....sopan je aku tengok...mantop!!!


lepas bersanding ..bole la makan...
sekali action kamen da....ha3


ini dinamakan spek pelbagai gune...he3

after the majlis:


ni lak gamba knangan after buat keje...
gamba aku nye big family...


mcam zaman koboi kan...
aha!..ni la gmba2 pkerja2 yang berhempas pulas menjayakan majlis ni...he3

lastly
thanx kepada semua yang secar langsung ataupon tidak langsung
yang berhempas pulas untuk memastikan majlis ni SUCCES!!!

klu nak tengok gamba yang lagi semat gile babeng...
korang bkak kat sini k!!:

:p gamba2 from angah....
nilah majlis kahwin yg paling bes dalam idop aku!!!
yearghhhhh!!!!!!!!!!!




6 comments:

ricovines said...

yeargh....terbaik dr ladang entry ni...
yg ko suke2 promote angah 2 asl?(sebnarnye suke)hahaha....thnkz belacan....ops..chuck..haha

ara said...

hahahaha...

meriah nyee..
=]

aisha said...

same2...

chuckya said...

mcam2 hal la ko ngah
ha3

chuckya said...

ara:eh mstilah meriah...he3..thankz

chuckya said...

kak long...
ape yg same?

Post a Comment