Friday, September 3, 2010

ghimau2...tlong translate lagu ni!!!



akhirnya....stlah mghabiskan mase slama bbrapa abad ...
akhirnya aku tlah brjaya mentraslate kan sbuah lagu inggeris
klep3....tpuk tgan untuk sudin...
eh untuk aku la...
aku yg pnat translate...
sudin bkan buat ape2 pon...kuang3


oleh krana lagu ni lagu duet
aku trpaksa mnyayikan nye brsame ghimau aku
kah3....ghimau2

maybe korg x tau pape makne lagu ni
or korg akan ckap dak aizan ni
sakit tampioka ape... dgar lgu2 cmni??

4 ur information
lgu ni bnyak mkne dlam idop aku
die mnusuk hati aku mcam...
korang mmasukkan lidi sate ke dlam lubang idong korg shingga tembus ke mata
bgitu brmakna skali bukan???
so enjoy..he3

oh sayang

*petunjuk-pink -ghimau
-putih-laki

kau kelihatan baik bagi perempuan g cantik
dan aku adlah seorg lelaki yg akan mmbuat kau tnang bila kau dlam kkusutan
jadi berilah peluang mgikut rancganmu
aku bertaruh ,aku bukan org yg prtama dlm snarai kcupanmu
tpi tlonglah pham k

kau klihatan malu tapi kau sgt comel
n aku adlah jnis prempuan yg suka untk mnjadi mlikmu jika kau inginkanku
jadi ,ambillah pluang untk cuba pgang tganku
aku brsumpah aku xkan lpaskannya
biarkan aku tau yg kau tlah mnjadi temanku

c/0-
aku bnar2 ingin trus trang n katekan pada kau
oh sayang ,aku cintakan kau!
jika engkau bertanyakan hatiku,xde sbb untk aku ktekan tidak
oh sayang ,tlonglah ambil pluang ini!
jadi ,kita boleh hdup bersama shigga nraka mnjadi sejuk

kau sgat ssuai untuk llaki sperti aku
n aku ingin tau same ade kau akan lyan aku dgan baik
melayanku seperti permaisuri
kerana aku mahu buktikan pada kau
wlupun kite brlainan jnis
kita tlah dtakdirkan bersama

jadi, aku prlu tnye kamu
aku x boleh takut
aku dah dpat pluang untuk cinta
jadi,ape pndangankau?



:p act lgu ni ,lagu first yg korg dgar kat blog aku ni..he3
title:oh darling-plug in stereo
thanx pade idong krana jase ko
n 4 yg mgintroduce lgu ni kat aku
thanx lot...

mission accomplished!!!!

2 comments:

hajah jongang said...

Hahaha . Sweet gile lagu nih :P

chuckya said...

ape x sweet nye
kah3

Post a Comment