Sunday, April 11, 2010

mr. bean's holiday


haaacuuum!!!!
demam oh demam...haissh
xpela..anyway aku tringin sgat nak share citer aku kat kuantan aritu
actually ,bnda tu da lame da
tpi tgok je la...


time ni aku kat muare sgai phang

due tmpat yg aku pegi ..satu kat teluk cmpedak..satu lagi kat sungai ape ntah..
sungai phang kot:p





kat tluk cmpedak pergggghh!!!!
die pnye angin bkan men bes lgi siot
nyaman je rase..mklumle..laut china selatan la katekan
dgau cite ade ikan paus kat situ...kuang3


aku juz dduk kat tepi pntai je la
mklumle x bwak bju nak mndi..hehe
tpi smpat gak men ambek2 gmba...


scnd place..aku lpak kat muara sungai pahang lak
tpi sblom tu aku smpat gi bli kropok lekor kat satu kdai tu
rmai gler org brnti kat situ
ape ntah nme die..aku lupe
(kdai tu kat tepi jalan menghala ke kuantan)
sambil lpak kat tpi sungai tu
aku satu family
bdal la kropok lekor tu
sdap siot

:p kan bgos klu aku bwak bju lbih
bole la aku mndi kat tluk cmpedak tu...
x pon dkat sungai pahang pon jdi la...ka3


pss:aku x skola esok...ki3 (*_$)

2 comments:

Post a Comment